Vainhausa nav mirusi no narkotiku pārdozēšanas
Publicēts 24. augustā, 2011.
Toksikoloģijas analīžu rezultāti liecina, ka britu dziedātājas Emijas Vainhausas nāves iemesls nebija narkotikas, otrdien paziņoja mūziķes pārstāvis.

 

"Toksikoloģijas rezultāti, kas nodoti Vainhausas ģimenei, apstiprinājuši, ka Eimijas sistēmā nāves brīdī nebija nekādu nelegālu vielu," pavēstīja Vainhausas pārstāvis. "Rezultāti liecina, ka viņa bija lietojusi alkoholu, taču pagaidām nevar noteikt, vai tas spēlēja kādu lomu viņas nāvē."

Kā ziņots iepriekš, 23.jūlijā 27 gadus vecā Vainhausa tika atrasta mirusi savā dzīvoklī Londonas ziemeļos. Autopsija nāves cēloni neuzrādīja, tādēļ tika veiktas papildu toksikoloģiskās analīzes.
Vainhausa iemantoja pasaules slavu 2006.gadā ar hitu "Rehab", bet 2008.gadā ieguva četras "Grammy" balvas. Dziedātājas daudzsološo karjeru pamatīgi sašūpoja viņas atkarība no apreibinošajām vielām, un pēdējos gados viņas vārds daudz biežāk izskanējis tabloīdos dažādu skandālu sakarā.

Neraugoties uz bulvārpreses mājieniem, ka dziedātājas nāvē vainojama narkotiku pārdozēšana, viņas tēvs Mičs Vainhauss un preses pārstāvis Kriss Gudmens uzstāja, ka dziedātāja jau ilgu laiku nebija lietojusi apreibinošas vielas.

Ekspertu galīgais spriedums par dziedātājas nāves cēloni tiks paziņots oktobra beigās.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: