Teilorei Momsenai nav laika mazgāties
Publicēts 19. augustā, 2011.
Jaunā aktrise un dziedātāja Teilore Momsena (18) nesen paziņojusi, ka pamet kino karjeru un atklājusi visnotaļ interesantus faktus par sevis kopšanu.

 

Teilorei Momsenai patīk šokēt publiku ar pikantiem skatuves tērpiem, kas galvenokārt veidoti no apakšveļas. Nesen viņa izbrīnījuši žurnāla „Elle” lasītājas, stāstot par savu absolūti nehigiēnisko dzīvesveidu.. Kad žurnāliste viņai jautāja, kādus skaistumkopšanas produktus Momsena ņem līdzi, dodoties turnejā, jaunā dziedātāja atbildēja īsi: „Es parasti neņemu neko daudz. Tikai melnas acu ēnas un sauso šampūnu, jo man bieži vien neiznāk laika, lai izmazgātu matus dušā. Viss noris ļoti haotiski. Melnās ēnas un sausais šampūns – un esmu gatava.”

Intervijā žurnālam „Elle” viņa arī atklāj, ka pati atteikusies no Dženijas Hamfrijas lomas seriālā „Intrigante”. Teilore vēlējusies visu uzmanību veltīt savai mūziķes karjerai. Runas, ka viņu padzinuši no seriāla uzņemšanas laukuma, esot tikai nekrietnas baumas. „Es pametu aktrises darbu. Es pametu seriālu „Intrigante” un devos turnejā ar savu grupu. Tas arī šķiet viss, ko konkrētajā brīdī vēlos darīt. Ceru, ka varēšu nodarboties ar mūziku līdz pat savas dzīves beigām.”


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: