ŠOKĒJOŠI! Meitene ar pasaulē lielākajām lūpām
Publicēts 24. novembrī, 2011.
Kāda meitene, kas izmisīgi vēloties līdzināties multfilmu varoņa Blīkšķu Bannija draudzenei Džesikai, kļuvusi par pasaulē lielāko lūpu īpašnieci.

22 gadus vecā Kristīna Reja uzskatīja, ka lūpas padara viņu neglītu, tāpēc nolēma tās palielināt. Šim priekam meitene iztērēja aptuveni 4000 latu. Jauniete atzinusi, ka ir atkarīga no kosmētiskajām operācijām un joprojām plāno turpināt silikona injekcijas iespaidīgajās lūpās.

„Es domāju, ka izskatos fantastiski un tas dara mani laimīgu. Dažreiz svešinieki mēdz mani apsaukāt, bet mani tas neuztrauc. Es vēlos turpināt. Manas lielās lūpas ir palīdzējušas celt manu pašapziņu. Pat mani vecāki priecājas par mani. Daži draugi ir teikuši, ka man vajadzētu piebremzēt, bet es vēl neesmu sasniegusi rezultātu, kas mani pilnībā apmierinātu!”

Pirmo silikona injekciju lūpās Kristīna izdarīja 17 gadu vecumā kādā no vietējiem skaistumkopšanas saloniem. Iegūtais rezultāts meiteni tik ļoti apmierinājis, ka viņa šīs procedūras sāka veikt regulāri. Šobrīd Kristīna ir nedaudz piebremzējusi un injekcijas veic tikai reizi pāris mēnešos.

Tāpat meitene stāsta, ka vēl nav izlēmusi, cik lielas lūpas vēlas, bet šobrīd tās viennozīmīgi ir par mazām. Vēl viņa plāno palielināt krūtis no pašreizējā C izmēra līdz DD, kā arī mainīt deguna formu un ausis tā, lai tās izskatītos kā elfiem, piebilstot, ka ir labi atšķirties no pārējiem.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: