Sobčaka negrib būt „zirgaģīmis”. Viņai uzlabota seja
Publicēts 10. augustā, 2011.
Skandalozā Krievijas TV dīva Ksenija Sobčaka (29) vienā no elitārajām Vācijas plastiskās ķirurģijas klīnikām uzlabojusi savu izskatu ar plastiskās operācijas palīdzību.

 

Krievijas interneta tabloīds „Life Showbiz” vēsta, ka valsts skandalozākā TV dīva uzdrošinājusies gulies zem skalpeļa, lai tikai uzlabotu zoda formu. Agrāk tā dēļ TV dīva saņēmusi ne vienu vien skarbu komentāru un tikusi pat apsaukāta par „zirgaģīmi”, tāpēc Sobčaka nolēmusi vērties pie plastikas ķirurgiem. Zoda korekcija jeb mentoplastika, izmantojot vispārējo narkozi, Sobčakai veikta vienā no Vācijas plastiskās ķirurģijas klīnikām.

Zoda kaula samazināšana ir viena no sarežģītākajām estētiskās ķirurģijas operācijām. Tieši tādēļ, lai veiktu sarežģīto manipulāciju, TV dīva pēc palīdzības vērsās ārpus Krievijas robežām. Sobčaka operācijai esot piekritusi vien tādēļ, jo mediķi garantējuši, ka pēc operācijas uz sejas nepaliks rētas. Operāciju TV dīva veikusi tūlīt pēc „Jaunā viļņa” un ķirurģiskā iejaukšanās esot noritējusi veiksmīgi. Tūska pārgājusi pāris dienu laikā, tādēļ TV dīva atgriezusies mājās un nu var lepoties ar izteiksmīgu sejas profilu. Plastiskā operācija TV dīvai izmaksājusi vairāk nekā 10 000 eiro. Diemžēl fotogrāfijas ar Sobčakas jauno izskatu preses rīcībā pagaidām vēl nav.

Jau iepriekš Sobčaka atzinusi, ka veikusi plastisko operāciju. TV dīva atklāti paudusi, ka viņai veikta deguna formas koriģējošā operācija.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: