Rianna nakts vidū pieprasa bikini zonas vaksāciju
Publicēts 3. oktobrī, 2011.
Barbadosiešu dziedātāja Rianna jau atkal likusi par sevi manīt, kad krietni pēc pusnakts palūdza saviem asistentiem steidzami sagādāt viņai bikini zonas vaksācijas procedūru.

 

Rianna bija apmetusies kādā viesnīcā Belfāstā un nākamajā dienā agri no rīta gatavojās uzsākt darbu pie sava jaunākā videoklipa filmēšanas, kurā dziedātāja būs redzama arī ļoti pikantos skatos.

Riannas asistentiem nācās krietni papūlēties, kad dziedātāja pēkšņi lūgusi sagādāt bikini zonas vaksācijas procedūru. Viņi sazvanīja četrus vietējos skaistumkopšanas salonu meistarus, taču neviens nevēlējās nakts vidū celties no gultas un traukties uz viesnīcu strādāt. Par laimi pulksten divos naktī asistentiem tomēr izdevās sakontaktēties ar kādi meistari, kas bija gatava tik vēlā nakts stundā veikt dziedātājai sāpīgo procedūru.

Riannas pārstāvji gan paskaidrojuši, ka dziedātāja viesnīcā ieradās ļoti vēlu un pirmais, ko viņa vēlējās bija bikini zonas vaksācija, noliedzot, ka tā būtu dziedātājas pēkšņa kaprīze, kas ienākusi prātā, atmostoties nakts vidū.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: