Prezidents Obama nosauc Lady Gaga par briesmīgu
Publicēts 4. oktobrī, 2011.
ASV prezidents Baraks Obama veltījis ne pārāk glaimojošus vārdus par dziedātājas Lady Gaga ārējo izskatu, kad abi nesen tikās kompānijas "Facebook" vadības rīkotā pasākumā, kurā tika spriests par līdzekļu vākšanu prezidenta vēlēšanu kampaņai.

 

"Kad es viņu ieraudzīju, viņa vārda tiešā nozīmē izskatījās biedējoša. Viņai kājās bija 20 centimetru augsti platformas apavi, dziedātājas izskats uz mani atstāja briesmīgu iespaidu," savos iespaidos par tikšanos ar Lady Gaga dalās prezidents.

Ekstravagantās dziedātājas pielūdzēji fanu forumos jau veltījuši prezidentam virknēm dusmīgu komentāru par tik skarbu vārdu izvēli. Bet pati Lady Gaga pagaidām nav sniegusi komentārus par valsts galvas ne visai glaimojošajiem izteikumiem.

Jāpiebilst, ka slavenā soliste bija ieradusies uz pasākumu, kurā tika lemts par līdzekļu vākšanu prezidenta vēlēšanas kampaņai, kas notiks nākamgad. Baraks Obama ir ieinteresēts, lai viņu ievēlētu atkārtoti un šī bija tieši viņa darbības popularizēšanai veltīta kampaņa.

Savukārt Lady Gaga uz šo pasākumu bija ieradusies, jo faniem bija solījusi, ka vēlas aprunāties ar prezidentu par to, kā varētu apturēt skolēnu nežēlīgu izsmiešanu vienaudžu vidū. Šī problēma no jauna nonāca sabiedrības uzmanības centrā īsi pēc tam, kad 14 gadus vecs pusaudzis Ņujorkā bija izdarījis pašnāvību.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: