Pasaules slavenākajai modes dāmai aizliedz staigāt augstpapēžu kurpēs
Publicēts 30. augustā, 2011.
Stila ikona Viktorija Bekhema vienmēr ir staigājusi augstpapēžu kurpēs. Jo augstāki papēdīši, jo labāk. Pat, esot meitas gaidībās, viņa nēsāja platformas kurpes uz 18 cm augsta smaila papēdīša, neskatoties uz ārsta ieteikumiem.

 

Viktorija nevēlējās atteikties no iecienīto augstpapēžu apavu valkāšanas arī tad, kad gaidīja meitiņu. Tagad stila ikonai radušās veselības problēmās un ārsti aizlieguši Bekhemai šobrīd nēsāt augstpapēžu apavus. Grūtniecības laikā Viktorija guvusi mugurkaula diska traumu. Ja viņa nevēlas nopietnas veselības problēmās ar neatgriezeniskām sekām, viņai šobrīd jāvalkā apavi tikai uz zemas zoles.

Vai stila ikona ievēros šos ārstu norādījumus, redzēsim jau pavisam drīz – septembra vidū, kad sāksies Ņujorkas modes nedēļa. Zemi apavi ir ļoti modīgi un Viktorijai nevajadzētu to pārdzīvot. Viņa gan viņa ignorēja dakteru ieteikumus grūtniecības laikā izvēlēties zemākus apavus. Arī, esot gaidībās, Viktorija nereti saviesīgus pasākumus apmeklēja „Louboutin” platformas apavos pat uz 18 cm augstiem papēžiem.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: