Pasaulē skaistākais puisis ierindots pasaules seksīgāko sieviešu topā. Ups!
Publicēts 24. augustā, 2011.
Serbu modelis Andrejs Pedžičs (19) ne tikai izskatās pēc glītas meitenes. Reiz kļūdas pēc viņš pat ierindots pasaules seksīgāko... sieviešu topā.

 

Reiz, kad vīriešu žurnāla FHM britu izdevuma veidotāji lūdza lasītājus balsot par viņuprāt seksīgākajām sievietēm pasaulē, 98. vietā ierindojās arī serbu modelis Andrejs Pedžičs. Vēlāk gan žurnāla veidotāji puisim atvainojās par šādu pārpratumu. Šis starpgadījums tikai sekmējis viņa karjeru. Andrejs modes skatēs demonstrē kā vīriešu, tā arī sieviešu apģērbus! „Visa mana dzīve ir kā liela pretruna. Ko gan es varu iesākt? Es esmu kā Britnija Spīrsa,” komentējis pats Andrejs.

Raksturot deviņpadsmit gadus vecā modeļa izskatu kā androgēnu pat nebūtu īsti pareizi. Vairums svešinieku uz ielas viņu notur par meiteni. Vīrieši uz ielas atskatās un velta komplimentus kā ļoti skaistai meitenei. Viņi nenojauš, ka uzrunātais cilvēks patiesībā ir jauns vīrietis.

Pirms dažām nedēļām, tērpies super īsos šortiņos, modelis devās mājup no Ņujorkā notikušas fotosesijas. Uz ielas viņam pienāca kāds apaļīgs, vidēja vecuma vīrietis ar beisbola cepurīti galvā un nespēja ne acu novērst no skaistuļa. „Hei, tu!” viņš izsaucās. „Vai tu demonstrē modes?” Šortiņos ģērbtais modelis atskatījās uz svešinieku un, smaidot apstiprināja: „Jā, demonstrēju.” „Tu esi burvīga,” noteica omulīgais vīrietis, pat nenojaušot, ka daiļava, ko uzrunājis uz ielas, patiesībā ir puisis.

Serbijā dzimušais Andrejs uzauga Melburnā (Austrālijā). Pēc vidusskolas absolvēšanas viņš pārcēlās uz Londonu, lai veidotu modeļa karjeru. Iesākumā viņam pat bija grūti atrast sev aģentūru. Beigu beigās ar viņu līgumu parakstīja „Storm” īpašniece Sāra Dukasa, kas savulaik atklāja arī supermodeli Keitu Mosu: „Kad pirmoreiz satiku Andreju, es nepadomāju – ak, kas par skaistu puisi vai meiteni,” norāda Dukasa. „Es nevēlējos viņu ielikt kādā konkrētā rāmī.” Aģentūra piedāvā Andrejam darbu gan vīriešu, gan sieviešu modes skatēs.

Andrejam jau no bērnības patīk ģērbties meitenīgās drānās. Taču viņš sevi par sievieti neiztēlojas un par dzimumu maiņas operāciju nedomā. Modelis norāda, ka viņam dalījums dzimumos vispār nav aktuāls. Andrejam tikai patīkot izskatīties skaistam un par sevi rūpēties. Viņš, piemēram, regulāri skuj kājas, arī krūtis un zodu neklāj apmatojums.

„Jā, es gribētu gan būt par iekārojamāko vecpuisi Ņujorkā,” pie sevis nosmīn Andrejs. Taču par savu privāto dzīvi un seksuālo orientāciju Andrejs intervijās runāt neielaižas.
Viņš atklāj, ka parasti visvairāk uzmanības apliecinājumu izpelnās no tradicionālas orientācijas vīriešiem un biseksuālām sievietēm, kurām gribētos izmēģināt ko nebijušu. Andrejs Pedžičs uzskata, ka „dzimums” ir ļoti novecojis jēdziens un garākā diskusijā par šo tēmu runāt nav pierunājams. „Es neesmu pārāk seksuāla persona,” viņš norāda. „Taču es novērtēju mīlestību un reiz to vēlētos piedzīvot. Līdz šim neesmu izjutis īstu mīlestību. Es gan esmu diezgan sarkastisks cilvēks un nevēlētos būt kopā ar kādu, kas to neizprot.”

Reiz Andrejs pajokoja, ka būtu gatavs veikt dzimumu maiņas operāciju, ja vien tas garantētu iekļūšanu „Victoria’s Secret” modeļu rindās. Taču patiesībā Pedžičs ir apmierināts ar esošo dzīvi un par plastisko operāciju nedomā. Viņš daudz labprātāk ieguldītu naudu sava realitātes šova veidošanā, izdodot grāmatu vai uzsākot karjeru Holivudā.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: