Lindseja rokudzelžos dodas uz cietumu (Ekskluzīvs video no tiesas sēdes)
Publicēts 20. oktobrī, 2011.
Losandželosas Augstākās tiesas tiesnese Stafānija Sotnere atcēlusi Lindsejai Lohanai piespriesto pārbaudes laiku, jo aktrise nav pildījusi iepriekš noteiktos sabiedriskos darbus. No tiesas zāles Lindseju izveda rokudzelžos, acīmredzami šādu tiesneses lēmumu Lindsija nebija gaidījusi, jo uz tiesas sēdi skandalozā zvaigzne ieradusies dārgos brendu aksesuāros un apģērbā.

Lēmums paredz, ka 2. novembrī Lindsejai Lohanai jāatgriežas cietumā, pēc tam, kad būs notikusi gala sēde, kurā tiks izskatīts, cik lielā mērā aktrise pārkāpusi tiesas iepriekš noteiktos pārbaudes laika noteikumus. Jāpiemin, ka Lohanai jau četras reizes piespriests cietumsods, taču līdz šim aktrise atgriezusies brīvībā, jo ieslodzījuma vietas bijušas pārpildītas. Vai arī šoreiz Lindsijai izdosies izvairīties no cietumsoda?

Aktrises pārstāvis Stīvs Honings jau paziņojis, ka drošības nauda par Lindseju tiks samaksāta nekavējoties pēc tiesas sēdes. Tāpat viņš izteicis cerību, ka tiesa atļaus aktrisei atgriezties pie sabiedrisko darbu veikšanas, kurus iepriekš aktrise klaji ignorējusi.

Iepriekš jau vēstīts, ka šā gada aprīlī Lohanai tika piespriests 360 stundu sabiedriskais darbs sieviešu bezpajumtnieču centrā, kurā Lindseja pabijusi tikai vienu reizi un jau pēc vienas stundas pameta telpas. Vēlāk viņa strādāja Sarkanā Krusta biedrībā, taču tiesa atteikusies ņemt vērā šo labas gribas rīcību.

Tāpat aizvadītā gada vasarā Lindseja cietumā pavadīja divas nedēļas par sēšanos pie auto stūres narkotiku reibuma stāvoklī un patvaļīgu "noziedznieka aproces" noņemšanu. Tiesa aktrisei piesprieda 90 dienu ilgu brīvības atņemšanu, taču Lindsejai atkal izdevās no soda izvairīties. Cietumā Holivudas daiļava pavadīja tikai 14 dienas. 

Aktrisi no ieslodzījuma atbrīvoja ar noteikumu, ka viņa ilgstoši dosies ārstēties uz Kalifornijas rehabilitācijas centru no narkotiku un alkohola atkarības. Taču ārstniecības iestādē skandalozā zvaigzne pavadīja tikai 2 nedēļas. Un jau atkal aktrises advokātiem izdevās pārliecināt tiesu, solot, ka turpmāk viņa ārstēsies ambulatoriski.

 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: