Lindseja Lohana nokavē pirmo darba dienu morgā (VIDEO)
Publicēts 24. oktobrī, 2011.
Holivudas skandalozā likuma pārkāpēja Lindseja Lohana nebeidz pārsteigt ar savu visatļautību, proti, - pēc neskaitāmi piespriestajiem tiesas lēmumiem par sabiedriskajiem darbiem aktrise turpina klaji ignorēt, kavēt un pat neierasties uz norīkotajiem darbiem.

 

Iepriekš jau vēstīts, ka Losandželosas Augstākās tiesa atcēlusi Lindsejai Lohanai piespriesto pārbaudes laiku, jo aktrise nav pildījusi iepriekš noteiktos sabiedriskos darbus. No tiesas zāles Lindseju izveda rokudzelžos, acīmredzami šādu tiesneses lēmumu Lindsija nebija gaidījusi, jo uz tiesas sēdi skandalozā zvaigzne ieradusies dārgos brendu aksesuāros un apģērbā.

Lēmums paredzēja, ka 2. novembrī Lindsejai Lohanai jāatgriežas cietumā, pēc tam, kad būs notikusi gala sēde, kurā tiks nolemts, cik lielā mērā Lohana pārkāpusi probācijas noteikumus. Tāpat tiesa piesprieda, ka līdz tam laikam viņai jānostrādā 16 stundas morgā, kur viņai lielākoties jāveic apkopējas pienākumi.

Taču nelabojamā likuma pārkāpēja jau atkal uz darbu ieradās ar gandrīz stundas nokavēšanos. Aktrises pārstāvis Stīvs Honigs gan paskaidrojis, ka viņas kliente nokavēja, jo nebija informēta, pa kurām durvīm viņai jāierodas un nevarēja atrast ieeju. Tāpat Lindseja uz darbu darbu bija ieradusies smalkā kleitiņā un dārgās augstpapēžu kurpītēs.

Aktrises nedienas ar likuma pārstāvjiem sākās šā gada aprīlī, kad par kaklarotas zādzību tiesa piesprieda Lohanai 360 stundas sabiedriski derīgā darbu sociālajā centrā "Downtown Women's Center", taču aktrise lēmumu ievēroja tikai daļēji, kavējot darbu un vairākas reizes tur neierodoties, tāpēc centrs viņu atlaida.

Video no tiesas sēdes

Intervija ar morga vadītāju


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: