Kima Kardašjana iesniegusi šķiršanās prasību (VIDEO)
Publicēts 1. novembrī, 2011.
Amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana pirmdien iesnieguši šķiršanās prasību, vēloties pielikt punktu tikai 72 dienu ilgajai laulībai ar basketbolistu Krisu Hamfrīsu.

 

"Pēc rūpīgām pārdomām esmu nolēmusi izbeigt manu laulību. Es ceru, ka visi saprot, ka šis nav viegls lēmums. Es cerēju, ka šī laulība būs mūžīga, taču reizēm lietas izvēršas citādāk, nekā plānots. Mēs paliekam draugi un vēlam viens otram labāko," paziņoja Kardašjana.

31 gadus vecā realitātes šovu zvaigzne aicinājusi tiesu atzīt, ka rotaslietas un citas personīgās lietas, kā arī ienākumi, kas gūti pirms laulības un tās laikā, uzskatāmi par dalītu īpašumu. Pirms kāzām pāris parakstīja laulības līgumu.

Kardašjana un Hamfrīss apprecējās 20.augustā krāšņā ceremonijā, kas esot izmaksājusi aptuveni 20 miljonus ASV dolāru (desmit miljonus latu). Oktobrī kāzas tika demonstrētas arī televīzijas pārraidē "Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian event", ko vēroja vairāk nekā trīs miljoni amerikāņu skatītāju. Taču pirms dažām dienām bulvārpresē parādījās baumas par to, ka pārim neiet tik labi, kā vēlētos.

Jāatzīmē, ka Kardašjanai šī bija otrā laulība, iepriekš viņa bija precējusies ar mūzikas producentu Deimonu Tomasu. Viņu laulība ilga četrus gadus.

Video no Kimas kāzām


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: