Kellija Osborna izsmej tusnīti Kristinu Agileru
Publicēts 19. oktobrī, 2011.
Britu rokmūziķa Ozija Osborna meita Kellija ASV kabeļtelevīzijas un satelīttelevīzijas tīkla "E!" raidījumā "Fashion Police" jau atkal izsmējusi dziedātājas Kristinas Agileras pieņemšanos svarā.

 

Televīzijas realitātes šovu zvaigzne kritizēja mūziķes figūru, vienā no "Fashion Police" epizodēm komentējot Agileras izraudzīto tērpu nesenajā Maikla Džeksona piemiņas koncertā Kārdifā, kurā slavenās balss īpašniece visus pārsteidza ar savu "milzīgo" izskatu, Kristinai bija pat pamatīgs dubultzods.

Agileras pieguļošais tērps neiedvesmoja arī šova modes ekspertu Džordžu Kociopulu. "Es skatos uz to un domāju: "Labi, viņa ir pieņēmusies svarā. Bet tas tērps ir ļoti neglaimojošs." Tas turklāt ir vienkārši draņķīgs tērps. Neatkarīgi no tā, kādas formas ir tavs ķermenis, tas ir vienkārši slikts tērps," paziņoja modes eksperts.

Osborna arī atgādināja, ka Agilera gadiem ilgi apsaukājusi viņu par resnu, piebilstot, ka viņa nekad nav bijusi tik resna kā Kristina tagad!

Kritizētāju pulkam pievienojās pat raidījuma "Fashion Police" vadītāja Džoanna Riversa, atzīmējot, ka "Lēdija Marmelāde atkal aizrāvusies ar zemesriekstu sviestu", atsaucoties uz Kristīnas Agileras sadarbībā ar vairākām citām dziedātājām dziedāto dziesmu "Lady Marmalade".

Jāatzīmē, ka tā nav pirmā apsaukāšanās Kellijas Osbornas un Kristinas Agileras starpā, proti, jau iepriekš Kellija raidījumā "Fashion Police" Agileru nosauca par resnu kuci, kritizējot "Fashion Police" uzņemtā epizodē mūziķes figūru.

"Varbūt viņa vienkārši kļūst par to resno kuci, par kādu viņa piedzima, lai būtu. Es nezinu. Priekš manis viņa bijusi maita. Viņa mani sauca par resnu tik daudzus sasodītus gadus, tādēļ, zini ko? Ej d...t! Tu esi pārāk resna," nicinoši izteicās Osborna.

Kristina Agilera Maikla Džeksona piemiņas koncertā Kārdifā


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: