Fani Roberta Patinsona jauno frizūru sauc par stulbu
Publicēts 11. augustā, 2011.
Jau kādu brīdi kulta filmas „Krēsla” aktieris Roberts Patinsons lepojas ar pavisam ērmīgu frizūru. Fani šokā – kas noticis ar viņu iemīļoto aktieri!

„Pirmā doma, kad ieraudzīju Roberta Patinsona jauno matu griezumu bija – wow, viņš aizvien ir seksīgs,” pārdomās dalās kāda gados jauna dāma. „Bet jau nākamajā mirklī sev teicu – bet sasodīts, kas tā par stulbu frizūru! Izskatās, ka viņš būtu piecēlies no friziera krēsla uz aizgājis, kad meistars ar darbu bija tikai pusē. Paspējis noskūt matus uz ezīti tikai labajā pusē. Šai frizūrai nav nekādas saskaņotības ar galvas labo un kreiso pusi – skaties, kā gribi, no visām pusēm tā izskatās muļķīgi.”

Tiesa Roberts šobrīd filmējas Deivida Kronenberga režisētā kino lentē „Cosmopolis”, kurā viņa varonis ceļo pa Manhetenu ar mērķi nogriezt matus. Filma veidota pēc Dona Delillo romāna motīviem. Kurš ir lasījis šo darbu zinās komentēt, vai autors kādā brīdī atstāj savu varoni ar puspabeigtu frizūru.

Tikām Patinsona dīvainajam matu griezumam jau saradusies virkne smieklīgu apzīmējumu. Ja reiz aktieris ir tik populārs, daži smej, ka viņa frizūra varētu popularitātes ziņā līdzināties seriāla „Draugi” leģendārajam Reičelas (Dženiferas Anistones) matu griezumam, ko tagad centīsies atdarināt simti un tūkstoši.

Amizantākie Patinsona jaunajai frizūrai dotie nosaukumi: „Bizness pa labi, ballītes pa kreisi”, „Edvards Kalenrocis” (atvasinājumā no Edvards Šķērrocis, kam arī bija savāds matu ērkulis uz galvas), „Manām dzirklēm pašām savs skatījums uz lietām”, „Pa pusei Patinsons”, „Pie velna jūs visus, es tāpat esmu seksīgs”, „Devītais vilnis”. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: