Ella uzstājas pasaulē lielākajā deju mūzikas festivālā
Publicēts 15. septembrī, 2011.
Latviešu deju mūzikas dīva Elīna Fūrmane nesen atgriezusies no Šveices, kur notika pasaulē lielākais deju mūzikas festivals „Street Parade”.

 

Festivālā Ella kopā ar dīdžeju un producentu Tito Torres vairāk nekā 900 000 cilvēku pūļa priekšā prezentēja savu albumu „Children Of The Night”, kas jau kādu laiku pieejams visos lielākajos Latvijas mūzikas ierakstu veikalos. Šveicē Elīna Fūrmane un DJ Tito Torres uzstājās ne tikai deju mūzikas festivālā „Street Parade”, bet arī muzicēja „Energy Festival”, kur šogad spēlēja tādi deju mūzikas grandi kā Armin Van Burren, Steve Angello, David Guetta un citi.

Internacionālajā deju mūzikas albumā „Children Of The Night” iekļautas 10 Elīnas Fūrmanes un DJ Tito Torres sarakstītas un pašu producētas kompozīcijas progressive house stilā. Tito Torres vārds īstam klubu mūzikas ekspertam komentārus neprasa – viņš savulaik bijis rezidents Ibizā, kā arī spēlējis visā pasaulē, sākot no Buenosairesas līdz Amsterdamai, beidzot ar Maiami un Dubaju.

Albums jau paspējis iekarot klausītāju sirdis. Pirmais albuma singls „Walk Me By” Šveices nacionālajā deju mūzikas topā sasniedzis augsto 2. vietu. Savukārt, Latvijā nesen prezentētajam albuma singlam „Sunrise” tapis video klips, kura režisors ir Elīnas draugs un kolēģis – mūziķis Markuss Riva. Albumu „Children of the Night” plānots izdot ne tikai Latvijas teritorijā, šī gada laikā tas tiks izdots arī Tito mājvietā Šveicē un Dubajā.

Nākamā kopīgā Ellas un Tito Torres kopīgā uzstāšanās gaidāma kluba/restorāna „Dstyle” gada jubilejā 30. septembrī un 1. oktobrī, kur abi mākslinieki atkal satiksies, lai priecētu visus šī pasākuma apmeklētājus.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: