Dženifera Lopesa: Es pietiekami sevi mīlu, lai šķirtu laulību
Publicēts 4. augustā, 2011.
Amerikāņu popmūzikas zvaigzne Dženifera Lopesa atzinusi, ka, lai arī viņas sirdī vienmēr būs vieta vīram Markam Entonijam, mīlestība pret sevi viņai ļāvusi saprast, ka pienācis laiks šķirt septiņus gadus ilgušo laulību.

 

Sniedzot pirmo interviju pēc paziņojuma par šķiršanos, aktrise un dziedātāja pavēstīja žurnālam "Vanity Fair", ka abi ar vīru smagi strādājuši, lai saglabātu laulību, tomēr viņa sapratusi, ka pareizāk būtu šķirties.

"Reizēm mēs nesaprotam, ka mēs sevi kompromitējam. Nesaprotam, ka kāds cilvēks mums neder vai ka viņš neizturas pret mums labi, vai ka mēs nedarām viņam labi, vai ka nedarām labu paši sev. Es mīlu sevi pietiekami, lai tagad varētu aiziet," paskaidroja dziedātāja.

Neraugoties uz šķiršanos, Lopesa uzsver, ka joprojām ir optimistiski noskaņota attiecībā uz mīlas lietām. "Esmu bezcerīga romantiķe un ļoti kaislīgs cilvēks, ja mēs runājam par mīlestību," intervijā žurnāla septembra numuram pavēstīja Lopesa.

"Tas joprojām ir mans lielākais sapnis. Esmu pārliecināta un apņēmusies turpināt savu dzīves ceļu, audzināt savus bērnus, darīt visu, ko es spēju kā māte, kā skatuves māksliniece, kā cilvēks. Es gaidu jaunus izaicinājumus. Es jūtos stipra," atzina Lopesa.

Lopesa un Entonijs salaulājās 2004.gadā nelielā un slepenā ceremonijā Lopesas mājā Beverlihilzā. 2008.gadā viņiem piedzima dvīņi - puisītis un meitenīte. Šī bija trešā Lopesas un otrā Entonija laulība.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: