Džastins Bībers piekritis veikt paternitātes testu
Publicēts 8. novembrī, 2011.
Kanādiešu popmūzikas dziedātājs Džastins Bībers piekritis veikt paternitātes testu, lai pierādītu, ka viņš nav Meraijas Jīteres bērna tēvs, ziņo britu laikraksts "The Daily Telegraph".

 

Jau ziņots iepriekš, ka oktobra nogalē 20 gadus vecā Meraija Jītere iesūdzēja tiesā 17 gadus veco Bīberu, apgalvojot, ka popmūzikas zvaigzne ir viņas trīs mēnešus vecā bērna tēvs. Viņa pieprasa veikt paternitātes testu, kas apstiprinātu viņas apgalvojumu, un nodrošināt adekvātu atbalstu mazulim.

Savukārt pats dziedātājs neatlaidīgi noliedz apsūdzības, sakot, ka tās ir 100% nepatiesas. Pēc Bībera vārdiem, viņš nekad nav saticis Jīteri. Izklaides ziņu vietne "Tmz.com" vēsta, ka dziedātājs veiks paternitātes testu pēc divām nedēļām, kad atgriezīsies no Eiropas koncertturnejas. Pēc tam viņš plāno iesūdzēt Jīteri.

Sieviete nonākusi arī Losandželosas policijas uzmanības lokā, proti - ja viņas apgalvojumi ir patiesi, ka patiešām viņai ir bijušas seksuālas attiecības ar Bīberu, kuram tolaik bija 16 gadu, viņu varētu tiesāt par dzimumattiecībām ar nepilngadīgo.

Tiesas sēde, kurā tiks izskatīta Jīteres iesniegtā prasība, nolikta uz 15.decembri.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: