Augstpapēžu apavu dēļ Sāra Džesika Pārkere sabeigusi kājas līdz nejūtībai
Publicēts 30. septembrī, 2011.
Filmas „Sekss un lielpilsēta” zvaigzne Sāra Džesika Pārkere (46) ik dienas nēsājot apavus uz ļoti augstiem papēžiem sabeigusi kājas līdz nejūtībai.

 

Uz Ņujorkas baleta nobeiguma pasākumu Sāra Džesika Pārkere ieradās satriecošā dizaineres Stellas Makartnijas darinātā baltā asimetriskā kleitiņā un augstpapēžu kurpēs uz smailiem papēdīšiem. Aktrise izskatījās lieliski, taču izspiedušās vēnas uz viņas kājām bojāja kopskatu.

Aktrise pasaules slavu iemantoja ar Kerijas Bredšovas lomu seriālā „Sekss un lielpilsēta”. Viņas varone burtiski dievināja glītas kurpītes. Kādā epizodē laupītājam uz ielas Kerija pat ieminējās, ka viņš drīkst atņemt visu - somiņu, gredzenu, rokas pulksteni, bet lai atstājot Manolo Blahnik kurpītes.

Arī īstajā dzīvē aktrisei piemīt vājība pret šī modes nama darinātajiem apaviem. „Nevaru iedomāties situāciju, kad būtu gatava atteikties no vēl viena Manolo Blahnik kurpju pāra,” apliecināja Sāra. Tāpat akrise publiski atzina arī nelāgo kāju veselības stāvokli. „Es burtiski esmu sabeigusi kājas, tās ir kļuvušas nejūtīgas. Manas kājas vairs neko nejūt,” kādā intervijā Pārkere dalījās savos pārdzīvojumos.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: