Andris Ērglis atgriežas dziesmu šovā vīlies
Publicēts 27. septembrī, 2011.
TV šova „Mūsu Zelta dziesma” dalībnieks dziedātājs Andris Ērglis pēc divu nedēļu prombūtnes atgriezies uz šova skatuves. Viņš gan noliedz medijos izskanējušās ziņas, ka viņš būtu devies piepelnīties uz Lihtenšteinu.

 

Pēc TV šova „Mūsu Zelta dziesma” otrā koncerta dziedātāju Andri Ērgli, kas bija paziņojis par citiem plāniem, koncertos aizstāja brāļa un māsas duets – Miks un Paula Dukuri. Šova producente medijiem toreiz skaidroja, ka Ērglis it kā esot devies koncertēt uz Lihtenšteinu, tamdēļ šova veidotājiem nācies meklēt aizstājējus.

„Nesaprotu, kam izdevīgas tādas intrigas un apmelošana! Lihtenšteinā neesmu bijis!” sašutis par izskanējušajām nepatiesajām ziņām stāsta Andris Ērglis. „Man nepatīk, ja par mani raksta absolūtas muļķības un izdomājumus!” dusmīgs noteica mūziķis.

Ērglis neslēpj patieso sava brauciena galamērķi – kopā ar sievu Kristīni un bērniem Esteri un Valteru Andris divas nedēļas aizvadījis, atpūšoties Slovēnijā. „Šo ģimenes braucienu biju ieplānojis jau pavasarī. Kad mani aicināja piedalīties dziesmu šovā, uzreiz brīdināju, ka divas nedēļas septembrī uz koncertiem nevarēšu ierasties, jo ir jau iegādātas biļetes ceļojumam. Šova veidotāji to akceptēja,” atminas Andris Ērglis.

Par spilgtākajiem iespaidiem no Slovēnijas apmeklējuma, Andris bilst, ka vispozitīvākais ceļojumā bijis siltais un jaukais laiks, kas dienā sasniedzis pat + 30 grādu atzīmi. „Šeit, Latvijā, jau iestājies rudens, taču tur aizvien ir vasara! To arī kārtīgi izbaudījām. Sauļojāmies, peldējāmies, ar auto apbraukājām Slovēniju. Tagad tiešām ir tāds jūtams spēku pieplūdums, un atkal ir jauns spars nodoties darbam,” stāsta Ērglis.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: