330 kg smaga sieviete jūtas iekārojama un vēlas svērt tonnu
Publicēts 19. augustā, 2011.
Jau tā par resnāko pasaulē atzītā Sjūzena Īmana nav mierā ar savu svaru un vēlas kļūt... vēl resnāka. Ik dienu viņa uzņem 22 000 kalorijas un ir apņēmusies svērt tonnu, kļūstot par visu laiku smagāko sievieti.

 

Sjūzenas pašreizējais svars ir 330 kilogrami, bet viņas mērķis ir sasniegt vismaz 730 kilogramu svaru. Divu bērnu vientuļā māte jau ir apsteigusi iepriekšējo resnākās sievietes titula īpašnieci – 317 kilogramus smago, 43 gadus veco Donnu Simpsoni no Ņūdžersijas, ASV.

Viņas izplūdušais ķermenis daudziem vīriešiem šķiet uzbudinošs, līdz ar to naudu pārtikai Sjūzena pelna, strādājot par modeli „liela izmēra sieviešu” interneta portālos. 32 gadus vecā sieviete nebūt nejūtas slikti: „Jo lielāka es palieku, jo labāk jūtos. Es jūtos pašpārliecināta un seksīga”.


„Pirms diviem gadiem es sasniedzu 222 kilogramu svaru un pamanīju, ka sāku piesaistīt arvien vairāk vīriešu uzmanību. Tas radīja patīkamu sajūtu. Mans mērķis ir vēl līdz šā gada beigām svērt 360 kilogramus, bet 41-42 gadu vecumā vēlos būt 730 kilogramus smaga.”

„Kāpēc nepamēģināt noskaidrot, cik resna es varu kļūt? Es vēlos lauzt priekšstatus par to, ka aptaukošanās ir slikta lieta,” savu apņemšanos portālam The Sun skaidro Sjūzena. Arizonā dzīvojošajai sievietei nepieciešamas astoņas stundas, lai piepildītu sešus iepirkumu ratiņus ar pārtiku vienai nedēļai.

Tikai vakariņās vien viņa apēd 12 pildītus tako, saldajā uzēdot astoņus saldējumus. Pārsteidzošā kārtā, abiem viņas dēliem – 16 gadus vecajam Gabriēlam un 12 gadus vecajam Brendina ir salīdzinoši normāla diēta. Pati Diāna nesaskata problēmas arī savos ēšanas paradumos un uzstāj, ka jūtas labi un par savu veselību rūpējas pienācīgi.

„Ik dienu veicu dažādus vingrinājumus. Maniem muskuļiem jāiztur mans svars, tāpēc man jābūt stiprai. Reizi nedēļā pārbaudu savu asinsspiedienu un cukura līmeni asinīs. Ja kāds no rādītājiem būtiski pasliktināsies, es sazināšos ar ārstu. Bet es vēl ne tuvu neesmu pietuvojusies bīstamajām robežām un man gribētos zināt, vai ir iespējams sasniegt tonnas svaru,” – stāsta Sjūzena Īmana.

 

Sievietes ārsts Patriks Flaits brīdina: „Viņa spēlē „Krievu ruleti” ar savu dzīvību. Bet viņa ir spējīga pati pieņemt lēmumus un es viņā nesaskatu nekādas psiholoģiska rakstura problēmas vai ko tamlīdzīgu.” Sasniedzot 730 kilogramu svaru, Sjūzena pārspēs Kerolu Jāgeri no Mičiganas, kura pirms savas nāves 1994.gadā, 34 gadu vecumā svēra 723 kilogramus. 

Savukārt portāla The Sun aptaujātais ārsts Kerols Kūpers gan apgalvo, ka šis ir viens no skumjākajiem gadījumiem, par kādiem viņš ir dzirdējis. „Nevar svērt tik daudz, saglabājot labu veselību. Cilvēki ar lieko svaru riskē dabūt sirdstrieku, infarktu un osteoartrītu. Asinsspiediens, augsts holesterīna līmenis, diabēts, žultspūšļa problēmas, podagra un vēža risks – visas šīs kaites var parādīties līdz ar liekā svara problēmām,” skaidro ārsts. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: